Home » България » Вигенин: Прескачаме пореден капан, провокациите ще продължат

Вигенин: Прескачаме пореден капан, провокациите ще продължат

Сподели новината

„Защо някои не могат да приемат, че в политиката има и принципи? Поредни измислици в уж сериозни медии. Да припомня, че след като ѝ поискаха оставката, Нинова „наказа“ Крум Зарков с поста зам.-председател на ПГ и Янаки Стоилов с поста министър на правосъдието“.

Tова коментира председателят на предизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин, цитиран от Евроком.

По думите му, т. нар. „чистка“ е извадила от ИБ и няколко човека, които подкрепят Нинова безрезервно.

„Тях защо? Защото беше предложен ясен принцип – водачи на листи в ИБ да останат само зам.-председателите и секретарите, 1/3 от състава, с цел осигуряване на пряката връзка между ръководството на БСП и ПГ.

Новият подход дава резултати и явно консолидацията във и около БСП започва да плаши опонентите. В такива периоди са нужни здрави нерви, провокациите сигурно ще продължат. Но прескачаме поредния капан и продължаваме“, посочва Вигенин.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената