ШАРЕН СВЯТ 

Палава учителка моли за секс 17-годишен ученик, той отказа

Още една учителка не успя да обуздае нагона си и подложи на секс тормоз невръстния си ученик. Но той не откликнал на чувствата й и палавата „госпожа“ вече съжалява жестоко.

25-годишната Челси Хаaн много прилича на ученичка. Ако се вярва на информацията, вписана в профила й в социалната мрежа, тя е работела по заместване – от април миналата година преподавала английски език и водела курс по митология. И дори успяла да си издейства увеличение на заплатата.

Един от учениците разпалил страстите на младата си учителка. Челси започнала да сваля 17-годишното момче, изпращайки му свои голи снимки, пише „Блиц“. За огромно нейно съжаление обаче, неприличната атака се оказала неуспешна. Това я принудило един ден да се нахвърли с целувки върху обекта на своите желания направо в класната стая и да го умолява да правят секс. Младежът обаче не бил благосклонен към нея и се оплакал в полицията.

Челси е обвинена за развращаване на непълнолетен. Тя е под домашен арест до следващото заседание на съда, което ще се проведе на 3 юли. Всички в училището са шокирани от случилото се. Директорът на учебното заведение Едуард Кмил заяви, че е много разочарован от постъпката на подчинената си.

„Имаме много високи очаквания по отношение на професионалното поведение на служителите си и благополучието на учениците е главна наша задача. Затова и бяхме дълбоко разочаровани от подобно развитие на събитията“, казва директорът.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ