ШОУ 

Анелия засне „Просяци“ в Кападокия

Професионалните ангажименти на поп-фолк дивата Анелия я върнаха отново в Турция, където реализира един от най-успешните си проекти – „Дай ми още“.

Звездата на „Пайнер“ отскочи до Кападокия за да заснеме видеото към новия си сингъл. „Песента се казва „Просяци“. Искам да подчертая, че ми е много лична и сантиментална. Посланието на текста й е, че хората без любов са просто едни „просяци“, а душата е бедна“, разказа тя.

Припомняме, че миналата година Анелия засне клипа на „Дай ми още“ в дворец „Чираан“ в южната ни съседка. Проектът е популярен зад граница със заглавието Unutamam и бе промотиран на видеостените в коридорите на комплекса и се въртя дълго време по една от най-оборотните турски телевизии Viva.

Междувременно 35-годишната певица призна, че когато не е изтощена от натоварената си програма, не пропуска да спортува. Тайната й се крие в балансирания начин на живот – здравословен хранителен режим, физическа активност и хубави емоции. Затова тя съветва всички дами „да са балансирани, да им е готино на душата и да са заобиколени от приятни хора в живота си“.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ