ШАРЕН СВЯТ 

Мегз избира новата Instagram кралица на България в уеб шоу

Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents – InstaQueen стартира във Vbox7.com на 22 юни. Във впечатляващата продукция пет суперпопулярни в социалната мрежа момичета ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да спечелят признанието новата Instagram кралица на България. Победителката ще стане част и от най-нашумелия моден проект у нас – Megz Angels на дизайнера Миглена Каканашева-Мегз. Колоритната участничка във VIP Brother 2017 ще бъде и водеща на първия сезон на предаването. Какво ще се случи в InstaQueen, вижте тук

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Интересът към InstaQueen е огромен, като към момента броят на кандидат-ангелите е над 1500. Пет дами ще бъдат късметлийките, които ще се изправят една срещу друга в борбата да се превърнат в следващия ангел на Megz Angels.

„Една истинска Instagram кралица и ангел на Мегз трябва да бъде не само красива и пример за подражание, но и находчива, дисциплинирана, да има свой собствен почерк и харизма“, споделя за проекта топ дизайнерката, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди последователи.

Кандидатките за слава ще получат шанса да сбъднат мечтите си, като се докоснат до света на Мегз и нейните ангели. Красивите и атрактивни дами ще преминат през различни онлайн и офлайн изпитания, ще се потопят в луксозния начин на живот на Мегз, ще посещават светски събития и партита, ще носят красиви дрехи и впечатляващи прически, но накрая победителката ще бъде само една.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ