ПОЛИТИКА 

БСП пак внасят вот на недоверие към правителството

БСП внася нов вот на недоверие срещу правителството по темата сигурност. Това заяви Драгомир Стойнев по време на брифинг на БСП. По думите му вотът ще бъде внесен самостоятелно, като левицата се надява опитът да е успешен. „Всеки един вот на недоверие чисто математически е и дебат за мнението на обществото, а то наистина е, че в България е опасно да се живее“, смята депутатът.

Според него събитията през последните месеци показват, че има огромни проблеми, като припомни знакови разстрели, както и гафа на Летище София. „Правителството е неспособно да гарантира сигурността на гражданите в Република България“, смята той.

БСП започва да готви мотивите още от днес. „За съжаление мутренските времена започваме да си ги припомняме“, смята Драгомир Стойнев.

Стойнев коментира и спора между вицепремиера Валери Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова по въпроса за преместваемите обекти по морето. Според него един от двамата лъже.

„Кой лъже и кой създава хаос в държавата“, попита политикът, като призова министър-председателя Бойко Борисов да вземе отношение по темата. „Това правителство в тази конфигурация не може да продължи“, посочи още Стойнев.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ