СВЕТЪТ 

8 българи изнасилили групово 13-годишна в Германия – и се снимали…

Осем български момчета са изнасилили 13-годишно момиче в Германия и са записали престъплението с мобилните си телефони, съобщава немското издание „Билд“.

Престъплението е станало още на 21 април в град Фелберт (провинция Северен Рейн Вестфалия), но не бил оповестен публично от полицията, за да се спести допълнителния тормоз върху момичето.

Момичето било причакано от момчетата в близост до местен басейн след тренировка по плуване. Те я завели в гората и там се гаврили с нея. Първоначално две от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.

Потърпевшата била спасено от минаваща жена, която издърпала 13-годишното момиче, докато било издевателствано с нея. Момчетата са идентифицирани. Шест от тях са заловени от полицията. Те са на възраст между 14 и 16 години. Останалите двама се издирват.

Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия. По-рано днес стана ясно, че 17-годишен българин е главен заподозрян за убийство на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ