ЛИЦАТА 

Михаил Билалов изстреля БНТ на върха

Михаил Билалов се превърна в печеливш коз и находка №1 за БНТ в битката на телевизията-майка за зрители и рейтинг с другите две големи частни медии – Би Ти Ви и Нова. Първият сезон на актьора като водещ на култовата интелектуална игра „Стани богат“ потроши всички рейтинги на държавната медия, пише ПИК. Припомняме, че този април за пръв път шоуто тръгна по БНТ, след като години наред вървеше по Нова тв. Естествено рокадата на каналите, изискваше и рокада на водещите, като Билалов детронира от стола му Ники Кънчев, чийто образ отдавна е свързан с интригантския и унищожават всякакви ценности формат „ВИП Брадър“.

Тази вечер и утре вечер са последните две предавания на „Стани богат“, като от 14 юни играта ще отстъпи ефирното си време на футболните зрелища от Русия – мачовете от груповата фаза на Световното първенство, а след тях и четвъртфиналите, ще се играят по време на играта, която се завръща с втори сезон през септември.

На „Сан Стефано“ са удивени от резултатите, които Мишо Билалов и „Стани богат“ са постигнали само за два месеца. Източници от БНТ дори споделят, че подобни рейтингови показатели каналът не е постигал дори по време на другия си хит в последните години – кримката „Под прикритие“, в която актьорът също участва с ролята на мафиота Петър Туджаров-Джаро. В БНТ са особено горди с успехите на „Стани богат“, тъй като шоуто се излъчва всеки делничен ден от 19 до 19:45 ч. на гърба на централните новинарски емисии на Нова и Би Ти Ви. Над 10 процента от аудиторията на двете телевизии са обърнали гръб на черните вести и политически брътвежи, за сметка на воденото от Билалов предаване.

В телевизията очакват рейтинговите показатели на вторият сезон на „Стани богат“ да скочат още повече заради турнето на Мишо Билалов из 16 града. По време на отпуската си от ефир, актьорът ще има срещи със своите почитатели от сцените на Драматичните театри в страната. Както ПИК вече писа, новият Мистър „Стани богат“ ще гастролира с постановката „Разделям двойки по домовете“ на Младежкия театър. Лятната и по-облекчена смеха на БНТ ще продължи до 9 септември, разкриха още пред ПИК от медията, което означава, че почитателите на Билалов ще го гледат отново в „Стани богат“ след тази дата.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ