Home » България » Иванчева: Никога не съм си мислела, че ще бъда осъдена без доказателства и с вторичен свидетел

Иванчева: Никога не съм си мислела, че ще бъда осъдена без доказателства и с вторичен свидетел

Сподели новината

Малко се уморих. Вече отиваме на трета инстанция. На всяка инстанция се надявам, че ще се спазват законите. Никога не съм си мислела, че ще бъда осъдена, когато няма доказателства и основният свидетел е вторичен, тоест няма нищо общо, а е чул и разказал по усещане. Силно съм разочарована, но не и демотивирана. Това каза пред Сашо Диков бившата кметица на столичния „Младост“ Десислава Иванчева.

„Според мен Спецсъдът трябва да бъде закрит, тъй като законите там не важат, доказателства също не важат. Този съд е вреден, злонамерен“, заяви тя.

„Сега имам надежда, защото все пак отиваме във ВКС. Това са други съдии и друг начин на мислене. Чувала съм добри неща, но гледам да не се зареждам положително, защото вече няколко пъти изпитвам доста силно разочарование“, добави Иванчева.

Бившата зам.-кметица на „Младост“, Биляна Петрова и още по-отдавнашният кмет, а после посредник Петко Дюлгеров се изправят пред Върховния касационен съд на 21 юни от 9:00 часа.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената