СИНЯ ЛАМПА 

Страшна драма! Строител свали любимата си от въжето полужива

Строителят Владимир Димитров от Сапарева баня свали от въжето любимата си Таня Златкова от Дупница. Според близки до двойката 30-годишната жена искала да сложи край на живота си от болезнената ревност, която изпитвала към Димитров, познат в курорта с прякора Ушето, пише „Вяра“. Двамата имали силна любовна връзка, споделиха съседи. Екшънът се разигра в понеделник вечерта и вдигна на крак Спешния център и всички приятели на Влади, разказаха местни.

Шест човека, приятели на Владимир, едва успели да удържат Таня в Спешния център. Таня е много красива и емоционална. Тя е сладкарка в Сапарева баня, иначе е от Дупница. Младата жена има син от предишна връзка. Преди да посегне на живота си, тя написала sms на приятеля си, който гласял „повече никога няма да се видим”.

След съобщението Владимир запалил колата и отишъл право при нея. Видял я да виси на въжето полужива, повдигнал я и извикал Бърза помощ и приятели. Така спасил живота й. Владимир има златни ръце и работи като строител. Прави изолации, удава му се всичко, свързано със строителството, изкарва добри пари, спортува.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ