ПОЛИТИКА 

Маноил Манов срещу вота на БСП: Факт е, че битовата престъпност е намаляла

Депутатът Иван Иванов от БСП обясни, че основен мотив за вота на недоверие, който ще внесат, е липсата на сигурност в третия кабинет „Борисов“.

Бяхме свидетели на разстрел в началото на председателството, едно отвличане , бягство от затвора, разстрел в центъра на Ботевград, падането на хеликоптер. Има една изключително сериозна среда на несигурност, посочи той в сутрешния блок на Нова тв.

Опонентът му от ГЕРБ Маноил Манов посочи от своя страна, че това което се лее от вчерашната пресконференция е “чиста боза”. По думите му факт е, че битовата престъпност е намаляла. В МВР нарушиш ли приемствеността, няма ли ги старите специалисти да учат младите, системата иска след това 20 години да я възстановиш, каза той. Министерството за една година направи много неща, системата се подобрява, но трябва време.

Работи се, министърът е обещал, че ще предостави неговата визия за сериозни структурни промени за повишаване на ефективността, каза депутатът от ГЕРБ.

По думите му БСП имат нужда от друго – някакъв вот , без значение за какво. Трябва да има политически скандали, това не прави чест на БСП, каза той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ