АВТО-МОТО 

Fiat ще спасява Fiat 500X със специалната версия Adventurer

Fiat представи нова версия на своя „паркетник” Fiat 500X, която е получила името Adventurer. Нейната цел е да повиши продажбите на кросоувъра най-вече на американския пазар.

В основата на новата модификация е досегашното ниво на оборудване Trekking, което за разлика от базовия вариант разполага с различни брони с черни и сребристи елементи. За автомобила се предлага разширен списък с оборудване, като и 17-и и 18-цолови джанти.

Новата версия включва контрастен цвят на външните огледала, както и допълнителни ивици по каросерията. В салона са поставени специални стелки и емблеми на модела, а под капака се намира 2,4-литров атмосферен двигател със 180 к.с., който работи в комбинация с 9-степенен автомат.

Модификацията Fiat 500X Adventurer може да се поръча както с предно предаване, така и със задвижване на двете оси. Цените стартират от 23 685 долара.

В компанията се надяват, че тя ще върне продажбите на модела към старите им нива. През 2016 г. от Fiat 500 X в Щатите бяха продадени 12 600 единици, но година по-късно резултатът е 7665 бройки. За тази година спадът е с още 20%.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ