СИНЯ ЛАМПА 

Родителите на Юлия разкриха: Българинът Матю я заклал, защото скъсала с него

Роденият в България Матю К. е заклал бившата си приятелка Юлия Р., защото тя скъсала с него, тъй като употребявал наркотици, съобщава „Билд“. Младото момиче от румънски произход било намушкано смъртоносно в понеделник в парка на немския град Фирзен, разположен близо до Дюселдорф.

Юлия била откарана по спешност в болница, където починала от раните си. От изявление на местната полиция стана ясно, че извършителят е 17-годишен младеж от български произход. Той живеел във Фирзен и познавал жертвата. Пазителите на реда все още се опитват да установят точните мотиви за кървавото нападение.

Родителите на Юлия заявиха пред „Билд“, че тя скъсала с Матю, защото употребявал дрога. Според немски медии, той бил криминално проявен и бил задържан за разпространение на наркотици и кражби.

От профила му във Фейсбук става ясно, че изпитвал силни чувства към 15-годишната румънка. На 26 май той написал на немски: „За мен ти си единствената, Юлия!“. Той е публикувал и снимка сред природата у нас и написал „България, моя страна“.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ