МОНДИАЛ СПОРТ 

Йоахим Льов се колебае за една от звездите на Бундестима

Селекционерът на световния шампион Германия Йоахим Льов заяви, че плеймейкърът Месут Йозил е напълно възстановен от контузията на коляното, но все още не е в оптимална игрова форма и не е ясно дали ще е сред титулярите срещу Мексико в първия мач на Бундестима от Мондиал 2018 в Русия. Срещата е в неделя от 18:00 часа българско време на стадион „Лужники“ в Москва,

„Нуждаем се от ден-два, за да свикнем с атмосферата, да се настоим. Доволни сме, защото тук има всички необходими условия за спокойна подготовка. Тренировъчният център е отличен и е много близо до хотела ни. Все още е рано да се каже кой ще започне в титулярния състав срещу Мексико. Йозил не е напълно готов, въпреки че се хвърля здраво в тренировъчните игри.

Радостното е, че физически в момента той няма никакви проблеми. Шансовете му да играе в първия ни мач са добри. Ще определя стартовите 11 в събота. Сега ще тренираме и ще преценя кой е в най-добрата форма. Трябва на направим поне 3-4 занимания, за да взема решение“, сподели Льов след първата тренировка на базата на ЦСКА (Москва).

Бундестимът е в група F още с отборите на Швеция (23 юни) и Южна Корея Корея (27 юни).

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ