Home » България » Биков тотално изтрещя: Рашков е истински комунист и главорез

Биков тотално изтрещя: Рашков е истински комунист и главорез

Сподели новината

В България изборите вече са опорочени с действията на Рашков, който действа по нареждане на Радев. Рашков действа като истински комунист. Притеснени сме, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза, която не знаем след колко време ще приключи, коментира Тома Биков в централата на ГЕРБ.

,,Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков само срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да върши тези безчинства“, допълни още той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената