Home » Новини » Тома Биков: България няма да има успешно управление през следващите години

Тома Биков: България няма да има успешно управление през следващите години

Сподели новината

България няма да има успешно управление през следващите години. Това предрече Тома Биков през журналисти. Той прогнозира само лоши събития за страната ни.

„Какъвто и да е резултата, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или БСП. Очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност с министър-председател, който също няма да носи политическа отговорност. Може да имаме правителство тип Боров или Орешарски. Такъв тип правителства винаги завършват с крах, задълбочаване на политическата криза или задкулисие. Не виждам потенциал България да има успешно управление в следващите години.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената