Home » България » Мая Манолова: Борисовият хленч звучи жалко

Мая Манолова: Борисовият хленч звучи жалко

Сподели новината

Честито на Слави Трифонов! След 13 години той е в ролята на победител. Жалкото е, че Борисов не се е научил да губи. Неговият хленч звучи жалко. Трябва да се губи с достойнство. Като първа политическа сила „Има такъв народ“ е в правото си да предложи правителство. Обявяването на един списък по телевизията обаче не е предложение за подкрепа на кабинет. Не съм съгласна да станем телевизионна република. Това каза пред „Алтернативата“ Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“.

„Изправи се! Мутри вън“ ще заяви своята позиция, след като предложението на кабинета бъде извършено спрямо конституционните изисквания“, отбеляза тя.

Манолова увери, че „под светлините на прожекторите в Парламента“ ще попита какви точно ще бъдат приоритетите на един бъдещ кабинет на „Има такъв народ“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената