ЛИЦАТА 

Скандална или не?! Леа – професионален ескорт! Баща й също знае…

Леа Матеева е ескорт. И за разлика от много момичета, които се подвизават като „модели“, тя не се срамува да говори открито за тази професия. Всъщност, тя не е по-различна от всяка друга жена – има своите мечти, има мъж до себе си, който е наясно какво работи и я подкрепя. Подкрепя я й баща й.

За първи път списание Playboy представя на корицата си професионален ескорт и нейната „мръсна приказка“.

Леа откровено споделя за произхода си, за това, как баща и приема професията и, за първите стъпки в кариерата и за… работното и място. Да, Леа има офис, все пак е професионалист. Това е хубав апартамент, с две спални, бани, голям хол, има и кухня. Тя е скандална и съвсем обикновена. Тя има точно работно време, има и свободно време. Има си дом, има си и кабинет, клиенти, ухажьори.

От години Леа има и сериозен приятел, с когото смело вървят рамо до рамо не само в живота, но и в кариерата ѝ. За мнозина тяхната връзка ще се стори особена, но всъщност – те са една нормална двойка, която има своите мечти и планове за бъдещето. Планове, в които има и деца. А Леа е категорична, че нейният приятел не я ревнува, защото му показва, че няма защо.

Матеева е родена в малко градче до София, майка й почива, когато е на 4 години. Грижите за нея поемат баща й и леля й, бабите също помагат. Баща й е наясно с нейната професия, трудно я приел, но все пак подкрепя дъщеря си.

„Даже не знаех какво означава тази дума, докато не започнах да я работя. Разбира се – научиха ме, а сега аз помагам на проходждащи в професията“, откровена е Леа.

В услугите, които предлага, има опция гърлфренд експириънс – хора, които искат да бъдат с нея. „Купуват си време, в което сме гаджета. Това е доста популярна опция“, допълва Матеева.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ