ЛИЦАТА 

Бащата на Меган размаха пръст на Хари да не бие дъщеря му

Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в калифорнийско заведение как дъщеря му Меган се жени за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си интервю след като отказа да присъства на събитието. 73-годишният американец изрази огромното си съжаление, че сърдечна операция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.

Едно от най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е разговорът му с Хари, който поискал ръката на дъщеря му по телефона през декември миналата година. „Казах му: „Ако си джентълмен, обещай, че никога няма да вдигнеш ръка срещу дъщеря ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми“, обясни Томас Маркъл пред Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за интервюто „няколко хиляди паунда“.

Според Томас Маркъл неговият зет Хари му признал по телефона, че подкрепя „експеримента с Брекзит“, а за оспорвания президент на САЩ Доналд Тръмп казал, че милиардерът „трябва да получи шанс“. От кралското семейство отказаха да коментират твърденията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласуват и от тях се изисква да остават политически неутрални.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ