Home » Новини » Протест пред президентството: Скандирания „Предатели“ засипаха ИТН след мандата

Протест пред президентството: Скандирания „Предатели“ засипаха ИТН след мандата

Сподели новината

Протест пред сградата на президентството посрещна представителите на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Скандирания „Предатели!“, „Боклуци!“, „Престъпници!“ засипаха ръководството на „Има такъв народ“ на излизане от президентството, след като Пламен Николов получи проучвателния мандат за съставяне на правителство.

Според някои от участниците в миналогодишните антиправителствени протести, водени от Йоло Денев и духовника Дионисий, в момента сме свидетели на подмяна вместо промяна на модела.

От „Има такъв народ“ не отговориха на въпросите на протестиращите. През недоволстващите те пребинаха с помощта на полицията.

Гражданите се заканиха, че протестите им ще продължат.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената