Home » Спорт » Капитан на Арсенал намекна за напускане

Капитан на Арсенал намекна за напускане

Сподели новината

Един от капитаните в Арсенал Гранит Джака намекна за напускане по време на подкаст за Inside Futbol.

Швейцарецът е в клуба от 2016 г. насам, но преди две години попадна в неприятен скандал с феновете, който доведе до отнемането на капитанската му лента от Унай Емери. Впоследствие се смята, че дори ситуация е довела до уволнението на самия треньор, защото така е изгубил съблекалнята.

Джака в момента не е титулярният избор за официален лидер на „артилеристите“, но остава един от първите с тази функция след Пиер-Емерик Обамеянг.

29-годишният дефанзивен халф не обяви, че възнамерява да си тръгне скоро все пак. Той по-скоро признава, че би искал да се завърне в Борусия Мюнхенгладбах, за да приключи кариерата си в клуба, който го откри за големия футбол.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената