АВТО-МОТО 

Папараци заловиха комби версията нa новата 3-а серия на BMW

Папараците за пореден път тази година заловиха новото поколение на 3-ата серия на BMW по време на тестове, като става въпрос за комби версията Touring, която най-вероятно ще дебютира догодина. Иначе новата 3-а серия се очаква да направи световния си дебют в Париж тази есен.

Също като при седана, дизайнът на комбито е еволюция на актуалния модел, това важи за оформлението на предницата – фаровете и радиаторната решетка, както и формата на предната броня. Предполага се, че топ версията на комбито ще е впечатляващият M340i, а почти сигурно този вариант ще получи оформление на стоповете, което поразително прилича на решението, използвано при новото М5 на баварците.

Гамата на двигателите при седана и комбито ще е една и съща – 3-, 4-и 6-цилиндрови мотори, както бензинови, така и дизелови. Естествено, BMW ще предложи и plug-in хибрид и при двата типа каросерии.

Базовият двигател на новата 3-а серия ще е 1,5-литров с 3 цилиндъра, следва 2,0-литров 4-цилиндров в няколко нива на мощност, а на върха на гамата ще е 3-литровият 6-цилиндров мотор. При дизелите най-вероятно основният мотор ще е 2,0-литров.

Новата 3-а серия ще може да се поръчва и със системата за задвижване на четирите колела xDrive, но това няма да важи за всички двигатели, с които ще се предлага моделът.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ