МОНДИАЛ 

Хари Кейн: Никой от нас не иска да се прибира!

Капитанът и голмайстор на Англия Хари Кейн е твърдо решен да остане в Русия до самия край, за да вземе участие в най-големия мач, в който може да участва един професионален футболист.

Нападателят на Тотнъм продължава да бъде лидер при голмайсторите с шест попадения. Англия пък ще играе за трети път в своята история на полуфинал на световно първенство. Според Кейн отговорността е още по-голяма, тъй като играчите вдъхновяват децата, които в момента живеят с успехите на националния отбор.

„Като футболист и професионалист знам, че имам работа за вършене. Както на терена, така и извън него. Трябва да вдъхновяваме хората, децата, които гледат турнира. Невероятно е, защото аз бях от тези деца, които израснаха с мечтата да играят за Англия. Така че съм много горд да бъда тук и да водя отбора с капитанската лента.

Никой не иска да се прибира вкъщи. Всички искаме да довършим работата си. Искаме да останем тук до самия край. Ние сме на една стъпка от най-големия мач за един професионален футболист“, заяви Кейн.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ