ПОЛИТИКА 

Михаил Миков: Нинова управлява БСП еднолично

БСП се занимава с по-периферни теми – примерно оставката на Султанка Петрова. Има далеч по-важни теми – примерно здравеопазването. Обществото очаква алтернативата точно по тези сериозни и важни секторни политики. Ако председателят на партията свикваше по-често националния съвет, тези теми щяха да бъдат в дневния ред на БСП.

Това каза в сутрешния блок на БТВ бившият председател на социалистите Михаил Миков. „Всички факти сочат, че Корнелия Нинова управлява еднолично БСП. В момента в партията се ръководи от принципа – повече аз и по-малко всички. Решенията се взимат в един кабинет от няколко души. Редица партийни организации затъват – примерно в Монтана. Разговарях с Жельо Бойчев. Той сам трябва да каже защо напуска парламентарната група. Партията свива своите коалиционни партньори. БЗНС си тръгва, а в същото време няма никаква дискусия в партийните редици“, разкри той.

„За всички е ясно, че вотът на недоверие беше провал. Резултатите го показват. БСП показа, че не може да бъде алтернатива в този сектор. Голeмият въпрос днес е БСП да изработи алтернативни политики“, категоричен беше Миков.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ