МИСТЕРИИ 

Куче-човек попада под колелата на автомобил и нищо не му се случва

Американската изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри е събрала много истории за вълкоподобни същества като внимателно селектира и пресява цялата тази информация, вярвайки и доверявайки се само на историите на сериозни хора, които не биха си измисляли и фантазирали. Освен това Линда предпочита да описва случаи, наблюдавани от най-малко двама души. Една от тези истории предлагаме на вашето внимание.

Куче-човек на пътя за Мичиган. Тази история е разказана на Линда от сътрудник на полицията в Мичиган Лаура Лав, която през февруари 2009 г. късно вечерта пътувала с приятелката към дома си по пътя по магистрала 31. Било много тъмно, но фаровете на автомобила осветявали магистралата добре, както и пикапа, който пътувал пред тях. „Карахме доста внимателно“, разказва Лаура Лав, нощта беше студена и безоблачна и ние се придвижвахме спокойно като си говорехме междувременно.

Пикапът се движеше с нормална скорост като нас и ние не искахме да го изпреварваме. И тогава изведнъж … пред пикапа на пътя излезе странна фигура, а след това попадна под колелата му. Автомобилът кривна встрани, но не успя да избегне сблъсъка и в следващия момент прегази и премина върху съществото. За наша изненада, водачът не само не спря след инцидента, ами веднага набра скорост, явно желаейки да напусне възможно най-скоро мястото на произшествието.

И двете жени нямали време да осмислят инцидента, защото в следващия момент видели как мистериозното същество, което току-що било прегазено от голямата кола, се повдигнало от пътя. Освен това, чудовището скочило така сякаш дори не било ранено – леко и дори грациозно.

„Това очевидно бе чудовище“, уточнява Лаура, тъй като имаше кучешки облик с удължена муцуна (като шотландска овчарка коли) и лъвска грива на лъв, но поразителен бе фактът, че съществото се изправи на задните си крака (очевидно кучешки или вълчи), а след това започна да тича на два крака. И толкова бързо, че в следващият момент изчезна в храстите, които бяха в големи количества край пътя.

Карахме до мястото на сблъсък на пикапа и този мистериозен куче-човек, но не открихме никакви следи от кръв. Това толкова ни шокира, че чак до моята къща, ние пътувахме в пълно мълчание с приятелката ми. И едва в кухнята, с чаша силен чай в ръка започнахме да обсъждаме какво се е случило. Очевидно, до този момент шокът ни не бе преминал.

Естествено, приятелката не разбираше кой или какво сме видели, но и двете вярваме, че кучетата-хора са реалност“, завършва разказа си Лаура, записан и предаден от изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ