ШОУ 

Новинарката Лиляна Боянова с нов мъж

Лиляна Боянова се е отървала от лошия късмет в личния си живот и най-сетне е успяла да намери мъж за себе си. От няколко месеца водещата на новините по Би Ти Ви се носела на крилете на любовта и успяла да излезе от депресията, която я измъчвала с години, разказват нейни колеги от телевизията.

Лиляна продължавала да бъде пестелива на думи и не обичала да споделя за мъжа до себе си, като криела в абсолютна тайна даже името му. Лично имали честта да го познават само някои от операторите, с които журналистката имала дългогодишно приятелство и им доверявала всичките си тайни. Откакто Боянова се влюбила, подновила и социалния си живот и си позволявала да се отклонява от пътя към дома след работа.

Все още се чувствала гузна, че заради собственото си удоволствие често липсва на 6-годишния си син Камен, но пък за сметка на това имала най-добрата домашна помощница и детегледачка, която го занимавала. От години Лиляна отглежда напълно сама детето си, плод на връзката ѝ с мастит бизнесмен. Двамата се разделиха с гръм и трясък малко след раждането, а телевизионерката отказва да афишира каквито и да било подробности за отношенията им към момента и дали той ѝ оказва финансова подкрепа в грижите за общия им наследник.

Заради злополучния опит за семейство дълго време Боянова категорично изключвала възможността да се задоми повторно и да се реши да роди още едно дете, но откакто била в сериозна връзка, мислите ѝ все повече течели в тази посока. 35-годишната брюнетка осъзнавала, че стрелките на биологичния ѝ часовник цъкат и не разполага с кой знае колко много време, за да забременее по естествен път, но за момента от важната крачка я делели сериозни страхове.

Единият бил свързан с това дали синът ѝ Камен ще реагира добре на вестта, че може да има братче или сестричка, а другият – с професионалните ѝ ангажименти. Въпреки че нямала клауза в договора си с Би Ти Ви, която да забранява майчинството, Лиляна треперела за стола си. Най-сетне ръководството започнало да я оценява по достойнство и след дълги години упорство тя си извоювала собствена рубрика в новините. Амбициите ѝ се простирали обаче доста по-далеч и тя се борела да стане продуцент, подобно на колежката си и бивша новинарка Гена Трайкова.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ