АВТО-МОТО 

Премененият Hyundai Elantra залага на триъгълния дизайн

В интернет изтекоха снимки на обновения Hyundai Elantra. Според южнокорейски медии, автомобилът ще се появи на местния пазар до края на лятото, а скоро след това и в другите страни.

От снимките личи, че дизайнът на популярния модел е претърпял доста изменения. Оптиката отпред и отзад е с нова форма, променена е радиаторната решетка, а мястото за регистрационната табела е преместено от вратата на багажника на бронята.

И ако обикновено фейслифтът не носи никакви дизайнерски откровения, то Hyundai Elantra е невероятно изключение. В оформлението на предницата южнокорейците неочаквано са решили да заложат на триъгълни елементи: фаровете, решетката, бронята, фаровете за мъгла – всичко е „триъгълно“.

Техническите характеристики на обновения седан не се споменават. По неофициална информация обаче, под капака ще има нов бензинов атмосферен двигател с обем 1,6 литра от новото семейство двигатели Smart Stream с мощност 123 к.с., който бе монтиран на Kia Cerato. Неговата основна характеристика е системата CVVD, която плавно променя продължителността на отваряне на клапаните.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ