Home » Крими » Бойко Борисов на разпит заради Мата Хари, иронизира жестоко темата (ВИДЕО)

Бойко Борисов на разпит заради Мата Хари, иронизира жестоко темата (ВИДЕО)

Сподели новината

Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов е на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. Причината – историята с Мата Хари, кюлчетата злато и пачките в „чекмеджето“.

Обадиха ми се по телефона, лаконично каза Борисов на тръгване. А преди това заяви, че го питали „как съм успял да държа доходите на българите толкова високи, как съм успял да държа най-ниската цена на газа, как съм успявал да държа цената на тока най-ниска години наред, как съм успял да вкарам България в Европейския банков съюз, как най-добре сме се справили в Европа с миграцията“.

Информацията беше разпространена от БОЕЦ и потвърдена официално от ГЕРБ пред Actualno.com. Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев твърди и, че личният пиар на Борисов – Севделина Арнаудова, също е била на разпит.

Припомняме, че на 10 декември, 2021 година, от БОЕЦ съобщиха на официалния си сайт, че са подали сигнал срещу Борисов. Той касае прословутите снимки от спалнята на експремиера – с основен въпрос кой ги е направил. От БОЕЦ посочват, че сигналът им се базира на публична ифнормация, не на документи. И настояват, че Борисов трябва да бъде разследван за рекет и подкуп, като всъщност искат да бъде образувано досъдебно производство. В него официално се събират доказателства, за да може даден случай да бъде отнесен до съда.

„Необходимо е да бъдат снети сведения от служителите на НСО, охранявали Бойко Борисов през периода, за който е установено, че са направени снимките с пачките и кюлчетата от неговата спалня. Да бъде разкрита банковата тайна за Бойко Борисов и установени евентуални негови офшорни компании, банкови сметки в чужбина или собственост в чужбина. Да бъде установена самоличността на лицето, направило снимките в спалнята на Бойко Борисов“, настоява БОЕЦ, като иска проверка и дали прокуратурата и главният прокурор Иван Гешев са бездействали, с което са нанесли вреда на правосъдието.

Рашков обеща да помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар