ПОЛИТИКА 

Новият лидер на СДС ще се бори за доверие, имало надежда

Новият лидер на СДС Румен Христов обяви, че на първо място партията ще се бори за спечелване на доверието на избирателите. „Ние нямаме послания, политики и диалог с хората. Въпреки че в момента СДС се намира някъде на дъното, все още има надежда, емоция и очаквания“ каза Христов в студиото на „Денят ON AIR“.

Toй бе избран за председател на най-старата дясна партия след 1989 г. в недяля, 8 юли.

„През годините СДС имаше силни личности с много силно его. Желанието „да се води бащина дружина“ обаче попречи на партията да остане единна и да продължи напред. Въпреки това мястото на автентичната десница е много важно, тя е моторът на реформите и трябва да бъде в парламента, за да се продължи започнатото“, допълни още Румен Христов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че оттук нататък предстои да бъде направена мобилизация в Съюза на демократичните сили.

„Искаме да отговаряме на очакванията на избирателите си. Затова е необходимо ясно да формулираме следващата важна цел, която страната ни трябва да преследва. За партията най-важното в момента е освен българите да бъдат европейски граждани, те да имат и европейски доходи“, подчерта председателят на СДС.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ