ШОУ 

Божидар Искренов омъжва дъщеря си в Колумбия

Легендарният футболист Божидар Искренов, наричан от феновете Радостта на народа, омъжва дъщеря си Настася в Колумбия. Сватбата е насрочена за 18 август в Меделин. Избраникът на сърцето на Настася е американец и се казва Джонатан.

Тържественото събитие ще се състои в огромна хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Иначе младото семейство ще живее в Далас, Тексас (САЩ).

Настася е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Джонатан е 30-годишен, мениджър в една от най-големите компании в САЩ. Баща му пък е известен учен, офталмолог, считан е за светило в медицината.

“Ще пътувам за Колумбия сигурно в средата на август. Вълнувам се, разбира се. Гордея се с дъщеря си. Бъдещият ми зет Джонатан е изключително свястно и симпатично момче. Желая им да са здрави и много щастливи. Попътен вятър в семейния живот”, пожела на младите Божидар Искренов.

Радостта на народа има и син – Георги, от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в САЩ – във Вирджиния, национал е на България по хокей на лед.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ