ШОУ 

Катрин Вачева откраднала 8000 лева от леля си

Еротичната моделка Катрин Вачева е свила 8000 лв. от леля си Йоана. Това се ожали самата тя в предаването „Съдебен спор“ по Нова Телевизия. Кражбата е станала, докато са празнували рождения ден на баба й на 27 януари. Заедно с парите са изчезнали и бижутата на учителката.

Йоана Вачева твърди, че 35-годишната Катрин и синът й са били на рождения ден на баба си, когато манекенката е разгледала обстановката. На следващия ден дошла сама, уж да чисти и парите изчезнали. Лелята е убедена, че именно племеницата й ги е взела, защото малко преди инцидента я попитала къде би скрила пари в апартамента си.

Йоана се опитала да се разбере с Катрин, но ударила на камък. Дори получила обаждане от непознат мъж, който я заплашил, че ако не спре да си иска парите от Катрин, няма да види повече сина си.

„Тя се представя като манекенка и дизайнер, но нищо такова не е работила през живота си. То си личи какво работи“, отсече огорчената леля и добави: „Как не те е срам от мен да крадеш, не ти ли е достатъчно това, което взимаш от мъжете“.

В предаването Йоана не успя да докаже вината на племенницата си, но обеща да продължи да се бори в съда.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ