ШОУ 

Венета Харизанова си присвои титлата „Мис Юнивърс 2013“

Венета Харизанова си присвои титлата „Мис Юнивърс 2013“, като никога не е била нейна носителка. „Аз съм носителката на тази корона, и то официално. Не знам Венета Харизанова кога е станала и защо е написала така в представянето си в интернет“, сподели ни най-успешната ни миска Венета Кръстева.

Потърсена с въпроса защо пише, че е нещо, което не е, Харизанова не пожела да отговори. Самата тя през 2011 г. печели националния конкурс „Мисис България“, вече като омъжена жена, а през 2012 г. става трета на световния конкурс „Мисис Вселена 2012“ в Ростов на Дон.

В момента Харизанова се изявява повече като модел, отколкото като дизайнер. Тя разработва и своя собствена линия козметика. Споделя в едно от последните си появявания в публичното пространство, че търси помещение, за да открие и своя клиника по холистична медицина.

Тя е била личен асистент на Стивън Сегал, познава се и с Траволта и Де Ниро. Венета Харизанова споделя, че не е разведена, а продължава да живее в брак със своя съпруг – Емил, когото много обича.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ