ШОУ 

Клюкарката Лили отслабна с 12 килограма след раждането

Лиляна Ангелова, известна на феновете си като Клюкарката Лили, отслабна с цели 12 килограма по-малко от месец, след като на бял свят се появи първата й рожба Мартин. Чаровната брюнетка признава, че от години се интересува от холестична медицина, което по думите й е предпоставка за бързото връщане във форма.

През цялата бременност не спирах да пия различни добавки, които действат на клетъчно ниво и не задържат почти никаква вода. Накрая започнах да задържам, когато беше моментът да раждам. Пиех пробиотици, синбиотици, не спирах магнезиевия цитрат изповяда се Лили пред Нова тв.

Тя бе откровена, че в началото се страхувала да остане насаме с бебето, като не смеела дори да му смени сама памперса. В грижите за него пък от самото начало й помагала майка й.

Астролог изчисли с точност най-добрия момент моят син Мартин да се пръкне на бял свят. 10.57 часа беше нашия час, така Мартин се роди под знака на Близнаци, а асцендента му е Лъв и е роден с Луна в Дева отчете избора си на дата за секциото Ангелова, като обясни, че и името на бебето не е избрано случайно.

„Исках да се казва Никола на моята баба. Но тъй като в имената му липсваха буквите Р и М – няколко букви, които чисто вибрационно трябваше да ги има… Така името Мартин си дойде по естествен път“, каза още тя.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ