Home » Наука и технологии » Gucci представи чанта за 1700 лева за слушалките на Apple

Gucci представи чанта за 1700 лева за слушалките на Apple

Сподели новината

AirPods Max е най-големият и най-скъп вариант за безжични слушалки на Apple, чиято цена от 1300 лева със сигурност не е по вкуса на всеки. Въпреки това, те си имат своите фенове, които са готови да се разделят и с по-голяма сума, за да закупят аксесоар за тях.

Gucci представи чанта за 1700 лева за слушалките на Apple

По-рано днес Gucci официално представи Ophidia Case за AirPods Max, който комбинира дизайн от миналото и настоящото. Ролята на аксесоара е да предпазва слушалките, както и да ги направи по-лесни за пренасяне, превръщайки ги в своеобразна чанта.

Очаквано, аксесоарът на модната компания също не е от най-евтините и се продава за 980 долара или около 1700 лева. За по-малко може да си купите и универсален кейс, който ще ви стъпи на скромните 920 долара.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.