СИНЯ ЛАМПА 

15 души се млатиха по тъмна доба в Пловдив

Истинско меле се е разиграло малко след един часа тази нощ на пловдивския булевард „Никола Вапцаров“ само на метри от Първо районно управление на полицията в града. Това съобщи TrafficNews.bg.

Пловдивчанка се е прибирала с колата си, когато е забелязала на спирката на кръстовището на булеварда с улица „Македония“ над 15 момчета, скупчени около лежащ на земята човек. Съобразявайки опасността, жената рязко намалила скоростта. За секунди пред колата ѝ започнали батални сцени.

„Скочиха на платното и започнаха да се млатят ожесточено. Единият се удари в колата ми леко“, разказва очевидката. Тя се опитала бавно да ги заобиколи и продължила напред, където на безопасно разстояние спряла и се обадила на 112.

От Първо районно, чиято сграда е в непосредствена близост до масовия бой, изпратили полиция. Жената признава, че я е било страх да се върне, но направила обратен завой и видяла как униформени се опитват да разтърват побойниците, като за целта също прибегнали до насилствени мерки. Няколко души са арестувани при среднощния екшън.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ