СИНЯ ЛАМПА 

20-годишни бургаски батки с потресаваща катастрофа тази нощ

Зрелищна катастрофа стана тази нощ на кръстовището на бул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Дунав“ – до Механотехникума и ТОХ-а. Лек автомобил Тойота с бургаска регистрация буквално влетя в един от магазина за китайски обувки на булеварда, разби витрината и потроши инвентара, а малко преди това отнесе предницата на друг автомобил – Пежо 206.

В Тойотата са пътували две около 20-годишни момчета, а в Пежото – млад мъж и жена. Цяло чудо е, че при катастрофата няма тежко пострадали. Очевидната причина е висока скорост на водача на Тойотата. Той е извадил голям късмет, защото се е разминал между два стълба и забил във витрината на магазина за китайски обувки от 10 лева. Излязъл е от колата без нито една драскотина.

Бул. „Стефан Стамболов“ вечер често се превръща в автомобила писта, особено в района на бар „Кашмир“. Собственикът на разбития магазин отишъл на мястото на инцидента и се вайкал за унищожения си бизнес. Според очевидци момчетата с Тойотата са минали на червено, но това все още не е потвърдена информация, ще се установи от видеокамерите.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ