АВТО-МОТО 

Hummer, возил Майкъл Джексън и Уесли Снайпс, се продава в Бургас

Уникален Hummer, каран от Уесли Снайпс и возил Майкъл Джексън, се продава в Бургас. Мощният джип е уникален не само защото е оборудван с всички възможни екстри, но и заради звездния си статут. Кожените седалки на Hummer H2 Luxury са търкали едни от най-големите имена в киното и поп-музиката, съобщава „Флагман“.

В жабката на американската машина се съхранява дневник с вписаните имена на холивудски знаменитости, които са управлявали култовото возило или са били придвижвани с шофьор и охрана. Последен зад волана е бил екшън звездата Уесли Снайпс. В този „Хамър“ се е возил и Майкъл Джексън през 2009 г. Иконата на попа предпочела мощния джип за последната си визита в Германия, малко преди трагичната си смърт – имал слабост към този вид джипове.

Като част от автопарка на най-голямата фирма за луксозни коли под наем в Германия, джипът е поддържан в изрядно състояние и изглежда и се кара като нов. За да задоволи капризите на звездите и милиардерите, между които и петролен магнат от Саудитска Арабия, които често предпочитали да се появяват на аутобана или да идат на специална среща с агресивен отвън звяр, но изключително комфортен вътре, фирмата е избрала Hummer H2 заради характеристиките и надеждността му. Култовото возило е оборудвано така, че да задоволи и най-капризните си пасажери и водачи.

Сред екстрите на този Hummer H2 Luxury са черен кожен салон, подгряване на седалките, шибедах, стерео уредба, алуминиеви джанти, DVD/TV, мултифункционален волан, автопилот, навигационна система и др. 4×4 високо проходимият джип разполага и с ABS, ESP, Airbag, ксенонови фарове, халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, парктроник и др.

Новият собственик на американската машина ще може да се възползва и от нова екстра, добавена към джипа след вноса му в България. Заради високия разход на гориво при желание да се кара с висока скорост и по аутобан, Хамърът има поставена газова уредба.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ