НОВИНИТЕ 

Романтично предложение за брак събра погледите на минувачите в Пловдив

На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили да се разходят по центъра на Пловдив. Главната улица на града потъна в романтика благодарение на уникалния жест, който направи Ники към своята любима Боряна, съобщава „Трафик“.

От дълго време той обмислял как да поиска ръката на жената на живота си. С помощта както на негови, така и нейни приятели те решили това да стане на стълбите на Каменица. Сръчните младежи подготвили огромен по размери плакат с надпис „Боряна, ще се омъжиш ли за мен?” и го поставили на стълбите. Това не се понравило особено на охраната, която поискала да ги изгони от мястото, но след като поговорили с тях, всичко се подредило и минало по план.

Момчетата и момичетата се наредили с широки усмивки около плаката, с което привлекли вниманието на куп минувачи, които заедно с тях притаили дъх и зачакали, за да разберат коя всъщност е Боряна. Не след дълго влюбената двойка пристигнала на уреченото място, а Ники паднал на колене пред своята любима и задал най-важния въпрос – „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Предложението станало под звуците на романтична музика и усмивка грейнала на лицето на момчето, когато Боряна изрекла така чаканото „Да”. Приятелите и зрителите, които подкрепили с бурни овации притесненото момче, също станали част от голямата изненада.

Боряна е от Кържали, Ники е от Хисаря, но и двамата работят и живеят тук в Пловдив, където се и запознали. Те съжителстват заедно отскоро, но са олицетворението на любов от пръв поглед.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ