ЛИЦАТА 

Мелания наистина е красавицата, а Тръмп – звярът

Мелания, не си честна! Как може да си толкова красива? И не, не ни писва да следим всеки неин тоалет, защото тя успява да ни изненадва винаги. Вчера първата дама на САЩ бе на тържествена вечеря в двореца Бленъм заедно със съпруга си Доналд Тръмп.

И този път тя събра погледите с рокля, вдъхновена от приказката „Красавицата и звярът“. И красавица има, и звяр има. Но нека се концентрираме над красавицата. Мелания бе досущ като Бел от известната приказка с дълга жълта рокля на френската модна къща „J.Mendel”.

48-годишната г-жа Тръмп спря дъха на всички, когато излезе от американската резиденция в Лондон, хваната за ръка с Доналд. Тоалетът й се спускаше величествено по тялото й и докосваше земята, а съпругът й крачеше гордо до нея. Както винаги, Мелания бе с отлична прическа, а обувките й бяха на любимия й бранд „Маноло Бланик“. Доналд беше облечен в елегантен черен костюм с бяла риза и, разбира се, папионка.

Президентската двойка позира с Тереза Мей и съпруга й Филип, но, признаваме си, не сме в състояние да забележим нищо друго освен уникалната рокля на Мелания.

Доналд Тръмп не пропусна да отбележи, че дворецът Бленъм е родното място на Уинстън Чърчил и да изкаже възхищението си от него. Американският президент неведнъж е показвал обожанието си към британския лидер. Мелания и Доналд пристигнаха в Англия вчера, а преди това бяха в Белгия по повод срещата на НАТО.

Припомняме ви, че там г-жа Тръмп бе в компанията на Бриджит Макрон и на българската първа дама Десислава Радева. Минути след като кацнаха в Лондон семейство Тръмп бяха посрещнати от десетки журналисти. Мелания носеше прилепнала бехова рокля, слънчеви очила и елегантни бежови обувки.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ