Home » Крими » Жена падна от тераса на хотел след битов скандал с мъж

Жена падна от тераса на хотел след битов скандал с мъж

Сподели новината
В късната вечер на 19 февруари вследствие на битов инцидент жена е откарана в болница с опасност за живота, след като пада от тераса на третия етаж на сградата. Случаят става в един от хотелите на старозагорския град Павел баня.

Данните по случая са оскъдни.

До момента по информация на Actualno.com дамата, която по неофициални сведения е на 42 години, е била настанена в едно от местата за отдих в курортния град, придружена от мъж.

В съботната вечер между двамата настъпва скандал, който завършва злощастно за жената – тя се озовава на земята пред хотела с множество наранявания.

Според свидетелски разкази на наши читатели на място са пристигнали представители на органите на реда и линейка, но са забелязани и криминалисти.

Собственикът и персоналът отказват коментар.

От Областната дирекция на МВР Стара Загора потвърдиха за инцидента пред Actualno.com и обясниха, че е образувано досъдебно производство и тече разследване.

Случаят се наблюдава от Районна прокуратура – Стара Загора.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар