Home » Наука и технологии » Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Сподели новината

При представянето на обновените Tesla Model X и Model S, една от най-големите и забележими промени в интериора бе добавянето на нетрадиционен волан с отрязана горна част. Още тогава странното кормило породи много критики и сега, повече от година след това, кормилото все още предизвиква неодобрение в някои хора. Именно заради тях, от Tesla работят над нов волан, който да замени така нареченият „Yoke” в Model X и Model S Plaid.

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Потвърждението за това идва от известен хакер с названието green, който заяви, че е намерил меню за подмяна на странния волан на Tesla при диагностика на автомобил със софтуер Tesla Toolbox. Припомняме, че преди Model S Plaid да бъде официално представена, по улиците бяха засичани прототипи с кръгли волани, които така и не достигнаха до серийно производство.

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Преди време Мъск заяви, че от Tesla няма да поставят традиционно кормило на Model S Plaid, но изглежда натискът от хората може и да е променил мнението на милиардера. Наскоро се появиха и няколко снимки от конфигуратора на Tesla, показващи Plaid с кръгъл волан.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 3 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.