Home » България » Дъжд в Южна България в петък, в планините – сняг

Дъжд в Южна България в петък, в планините – сняг

Сподели новината

Дъжд в Южна България в петък, в планините – сняг

Снимка: БГНЕС

В петък преди обяд ще има по-съществени разкъсвания и намаления на облачността, но от юг тя отново ще се увеличи и по-късно през деня на места в Югозападна България ще превали предимно дъжд, в планинските райони – слаб сняг. В западната половина на Дунавската равнина ще духа до умерен северозападен вятър.

През деня максималните температури ще са между 5 и 10 градуса, в София ще е около 5 градуса.

Над планините облачността ще е значителна с превалявания от сняг, на повече места в Рило-Родопската област. Температурите ще са минусови и в ниското, и по високите места. За Алеко на Витоша прогнозата е за минус 4 градуса.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, но след обяд над южното крайбрежие ще е значителна. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.