ПОЛИТИКА 

Сидеров: Лобист съм за хората, които не си плащат данъците

Важното е какво оставяме на децата си. Зная, че няма как да направим чудеса, но се опитваме. Все пак може да направим някакви неща. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

„Искам в България да се върнат част от напусналите ни, искам и страната ни да се уважава. Протестира се пред Министерски съвет, ако не си управляващ, ако си от управляващите нещата трябва да се решава вътре. Освен, ако не работиш за определен образ“, каза още той за подкрепата на Валери Симеонов на протеста срещу Закона за горивата.

„Всяко нападение срещу българския бизнес го приемам за нападение срещу страната ни. Спряхме музиката в страната. Сега искам да спра източването на печалби от държавата“, допълни Сидеров.

„Законопроектите се обсъждат в парламентарното ръководство. Имахме политически съвет за Закона за горивата, на който ни се обясни просто предложенията. От тези 360 фирми, които се занимават с горива, 181 дължат 200 милиона на държавата. Има и множество схеми с ДДС. Ще разбием далаверите“, каза още по темата министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

„Лобист съм за хората, които не си плащат данъците. Представете си, че до този момент всеки който е можел да кара кола, но да е имал книжка. Целият дебат, който е в момента как дадем удостоверенията. В момента закона дава на всеки един. За да имаме повече приходи трябва да изсветлим сенчестата политика“, завърши депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ