Home » Наука и технологии » Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

Сподели новината

Не за първи път маркетинговия отдел на Nissan намира странен, но интересен начин да демонстрира предимствата на своите автомобили по необичайни начини. В конкретния случай можем да видим в действие новата система за задвижване на четирите колела на марката, която може да бъде открита в електрическият кросоувър – Nissan Ariya.

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

За да покажат всички предимства на e-4ORCE, инженерите от Nissan са конструирали малък робот, задвижван именно чрез тази система. Роботът играе ролята на сервитьор, който трябва да достави храната на клиентите.

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

За целта, роботизираният сервитьор е получил по един електромотор на всяка ос, а специална настройка осигурява плавното ускорение и намаляване на скоростта. Подобна по принцип система се използва и в кросоувъра Ariya, разбира се в по-голям мащаб.

[embedded content]

Поставете оценка:

2.8

Оценка 2.8 от 4 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.