Home » Спорт » Нюкасъл надцаква всички европейски грандове с оферта за голямата звезда на Челси

Нюкасъл надцаква всички европейски грандове с оферта за голямата звезда на Челси

Сподели новината

Нюкасъл може и да похарчи най-много пари през януарския трансферен прозорец, но все още не е разгърнал пълния си финансов потенциал. Това обаче ще се промени още през идното лято, ако информацията на Daily Mail се потвърди и голямата звезда на Челси Антонио Рюдигер пристигне на „Сейнт Джеймсис Парк“.

Германският национал отдавна се твърди, че извива ръцете на „лондончани“, за да получи най-голямата заплата в клуба, но с оглед проблемите, които сполетяха собственика Роман Абрамович, вероятността исканията му да бъдат чути става все по-малка.

29-годишният централен бранител изглежда оценява себе си за един от най-добрите футболисти в света и ако „свраките“ платят исканите от него €12 млн. на сезон, тогава това няма да е чак толкова далеч от истината.

Припомняме, че дори Реал Мадрид се стресна от изискванията на Рюдигер, което оставя само шепа клубове в света, които биха му плащали подобни пари, за да играе при тях. Нюкасъл Юнайтед със сигурност е сред тях.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар