Home » Новини » Кремъл: Руснаците, които се срамуват от операцията в Украйна, не са истински руснаци

Кремъл: Руснаците, които се срамуват от операцията в Украйна, не са истински руснаци

Сподели новината

Кремъл: Руснаците, които се срамуват от операцията в Украйна, не са истински руснаци

Снимка: БГНЕС

Руснаците, които казват, че се срамуват от „специалната военна операция“ на страната си в Украйна, не са истински руснаци, предаде Ройтерс, позовавайки се на изявление на Кремъл.

„Истински руснак никога не се срамува да е руснак“, каза пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в отговор на въпрос за лозунга „Срамувам се, че съм руснак“, повтарян от някои хора в Русия и извън страната. „Ако някой казва подобни неща, то тогава той просто не е руснак“, добави Песков.

Още по темата

11 мар 2022 12:44

529

11 мар 2022 10:20

329

10 мар 2022 21:00

561

Говорителят отбеляза, че на запад антируските настроения опасно са се повишили и той се надява, че западните лидери ще спрат да подклаждат такава русофобия.

Запитан как би могло да се сложи край на кризата, Песков заяви, че това ще се случи, когато Западът предприеме действия по многократно заявяваните от Русия опасения за убийствата на цивилни в Източна Украйна и разширяването на НАТО на изток.

„Русия е формулирала конкретни искания от Украйна за разрешаване на тези въпроси. Доколкото разбираме, тези искания се обсъждат от украинците с техните съветници, основно от САЩ и страните от ЕС“, каза той. „Нека се надяваме. Това трябва да се направи. Тогава всичко ще свърши“, добави Песков, цитиран от БТА.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.