ШОУ 

Вальо Михов подкара поръчков „Ягуар“

Бившият президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов е ценител на скъпите и луксозни автомобили. От около 15 години бизнесменът не изневерява на своята любима марка на пазара – „Ягуар“.

Михов периодично подменя лимузините в гаража си, а поредното бижу в него е поръчковият модел XJ Premium Luxury SWB, пише „Ретро“. За разлика от предишния модел, само XJ, който бе в зелено, този път експрезидентът на ЦСКА е заложил на тъмно бордо.

Както подхожда на един чистокръвен „Ягуар“, новата лимузина на Михов е със стилен интериор, внушаващ финес от най-висока класа, седалки с отоплителна и охлаждаща система, меко затваряна на вратите, ръчно обработена кожа и още куп екстри. Една от тях е и интелигентният ключ, който, дори в джоба или в чантичката на Михов, отключва колата автоматично, когато той дръпне дръжката на вратата.

Любопитна подробност е, че на същата марка залагат и в британското кралско семейство. Колата, с която се придвижва кралица Елизабет Втора, дори е по-стар модел от тази на Вальо Михов.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ