Home » Свят » Австралия: Русия не трябва да се допуска до Г-20

Австралия: Русия не трябва да се допуска до Г-20

Сподели новината

"Да се позволи на президента на Русия,, Владимир Путин, да участва в срещата на върха на Г-20, която трябва да се състои в края на годината в Индонезия, ще означава да се стигне прекалено далеч", заяви австралийският премиер, Скот Морисън, предадоха световните агенции.

"Русия нахлу в Украйна. Това е един акт на насилие и на агресия, който разби на пух и прах състоянието на международното право и идеята да се седне на една маса с Владимир Путин според мен означава да се стигне прекалено далеч", каза Морисън, цитира БТА.

Путин бе поканен да участва в срещата на върха на Г-20, която ще бъде през ноември на остров Бали, въпреки призивите да се изключи Москва от Голямата двайсеторка заради войната в Украйна.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар