СПОРТ 

Скандал в Юнайтед между Моуриньо и капитана на отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и капитанът на тима Пол Погба отново са в сериозен конфликт. Специалния даде лентата на френския национал като част от опитите си да задържи Погба на „Олд Трафорд“. Това обаче явно не е изгладило конфликта между двамата, който зрее от миналия сезон.

След победата с 2:1 над Лестър в петък Погба коментира пред медиите: „Имам да кажа много неща, но има и такива, за които не мога да говоря, тъй като ще ме глобят“.

Според „Сън“ това провокирало Моуриньо да заяви на капитана си: „Ако отново искаш да напуснеш Юнайтед, подай молба за трансфер“. С думата „отново“ Жозе е искал да припомни, че през 2012 година Пол Погба напуска „червените дяволи“, за да спечели повече пари в Ювентус.

Отговорът на френския национал обаче бил смразяващ: „Ако искаш отново да говориш с мен, първо се обърни към мениджъра ми!“

Това означава, че Жозе Моуриньо ще трябва да комуникира с Мино Райола. Известно е, че португалеца не харесва работата на италианския футболен импресарио и го е нарочил за виновник за поведението на Пол Погба.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ