ШАРЕН СВЯТ 

70-годишни нашенци, заловени в Солун да правят секс в парка

Двойка 70-годишни българи бяха заловени да правят секс на централна улица в Солун. Те били бездомни, но живеели постоянно в града. Инцидентът станал в неделя вечерта. Темата беше сред водещите в сутрешния блок на телевизия Скай, един от най-гледаните в Гърция.

От прякото включване от мястото на инцидента, репортерът разказа, че преминаващи солунчани подали сигнал в полицията за хора, нарушаващи обществения ред. При пристигането си, униформените помолили двойката да напусне мястото и ги посъветвали да не нарушават отново реда.

Все повече хора в Русия и други страни практикуват секс на открити места. Записи от охранителни камери в Русия документират интимни ласки в паркове и градинки. Главният архитект на Москва пък се похвали, че сексът на открито става все по-модерен в новооткрития парк в столицата.

„Това не е ново явление. В моята практика имам много хора, които предпочитат да правят секс с различни усещания. Много хора отиват в парка, където има възможност да го направят. Най-често го правят заради по-екстремното усещане на нещо непозволено“, обясни сексологът проф. Станка Маркова пред Bulgaria ON AIR.

На коренно противоположното мнение е фитнес инструкторът и продуцент Кирил Вълчев – Скалата. В „България сутрин“ той на няколко пъти подчерта, че това е ненормална кретения.

„Единствената функция на секса е да правим деца. Това е единственото свещено нещо, което човек може да направи в безумния си живот. Първо имаме душа, а не секс. Не може да толерираме всякакви кретенизми“, коментира Скалата.

Проф. Маркова обаче не се съгласи с мнението му и отбеляза, че предимно правим секс за удоволствие и много рядко за да се възпроизведем. Стига да не пречиш и да не скандализираш обществото, никой не може да ти казва с кого и къде да правиш секс, убедена е тя.

„Никой не може да ти надига юргана и да ти казва „Ти си извратен“. Сексът ни отпуска, измива като с гъба цялото напрежение на човека. Хората имат нужда да са обичани. Тези хора живеят много по-дълго“, каза проф. Маркова.

„Любовта и сексът невинаги са свързани, госпожо“, контрира я Кирил Вълчев. Според него след 1990 година няма забрани и всеки прави каквото си поиска.

„Нормалните трябва да се равняват с кретените, кому е нужно това?! Има хиляди места хората да правят това нещо. На обществени места е идиотщина“, настоя той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ