ЛИЦАТА 

Изтече „Часът на Милен Цветков“, и Гала не е сигурна

Водещият Милен Цветков няма да се завърне на екран през новия телевизионен сезон. Това съобщиха от Нова тв. „В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали“, гласи изявлението.

От екипа добавиха, че са предложили на Цветков участие в друго предаване, но той е отказал такова. „Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията предпочита забавни продукции, филми и сериали. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с Нова.“, допълниха те.

Междувременно не е ясно и бъдещето на Гала в предаването на „На кафе“. Отдавна в медийното пространство се говори, че 51-годишната водеща ще е заменена с по-младо лице.

„Лайфстайл предаването „На кафе“ също се завръща в ефир през септември – с обновено студио, нова визия и изцяло променена концепция, в която акцент ще са най-известните личности от България и света. Позитивното настроение ще допълват живите репортажи от различни точки на страната и атрактивни нови лица, които ще обсъждат темите на деня с усмивка и без да прекрачват границите на добрия вкус.“, обясняват от Нова.

Не е ясно дали „атрактивните нови лица“ ще заемат мястото на Гала и партньора й на екрана и в живота – Стефан.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ